FOEN s vámi sdílí

Srdečně blahopřejeme společnosti FOEN Aluminium k tomu, že byla vybrána jako Top500 preferovaný dodavatel komplexní síly realitních společností.„4. místo“ v kategorii hliníkových profilů a „5. místo“ v kategorii systémových dveří a oken

Dne 16. března se v šanghajském centrálním zahradním sále velkolepě konala tisková konference o výsledcích komplexního hodnocení síly čínských developerských společností v oblasti nemovitostí a fórum realitního summitu s tématem „Foresight · Win-win“. od China Real Estate Association a China Real Estate Evaluation Center of Shanghai E-house Real Estate Research Institute. Zavázaly se Beijing Zhongfang Research Association Technology Service Co., Ltd., Zhongfang Research Association Excellent Collection Information Technology Co., Ltd.“2021 China's na schůzce byla oznámena komplexní zpráva o hodnocení a výzkumu TOP500 společností zabývajících se rozvojem nemovitostí“ a „Hodnocení a výzkumná zpráva o hodnocení značky TOP500 preferovaného dodavatele služeb v oblasti nemovitostí pro rok 2021“.

Společnost Fujian Fen 'an Aluminium Group byla v roce 2021 vybrána jako 500 nejlepších preferovaných dodavatelů komplexních silných podniků pro rozvoj nemovitostí v Číně.
FOENs (1)

Společnost Fujian Fen 'an Aluminium Group byla v roce 2021 oceněna jako Top 500 preferovaných dodavatelů komplexní síly čínských podniků pro rozvoj nemovitostí.
FOENs (2)


Čas odeslání: 19. března 2021